• oktober 21, 2016

Wereldwijde interesse: De Kleuver Copa 2017!

Wereldwijde interesse: De Kleuver Copa 2017!

800 532 De Kleuver Copa

21 okt 2016 – De aanmeldingen stromen weer binnen voor hét jeugdtoernooi voor internationale teams. Verschillende buitenlandse teams willen dolgraag deelnemen aan De Kleuver Copa. Het toernooi is zo indrukwekkend ontvangen én doorverteld dat binnen twee maanden al aanmeldingen zijn ontvangen van nieuwe (inter-)nationale betaald-voetbal clubs die nog niet eerder hebben deelgenomen. Hierbij de aankondiging van de volgende editie, de Kleuver Copa 2017. Bent u benieuwd wanneer dit pracht event gaat plaatsvinden? 

Er is in deze twee maanden overlegd, gediscussieerd en geanalyseerd wanneer de Kleuver Copa 2017 plaats gaat vinden. Daaruit is gekomen dat 12 en 13 augustus 2017, het tweede weekend van augustus, de beste data zijn voor dit toptoernooi. Gedurende het weekend van 12 en 13 augustus gaat dit wereldse toernooi weer plaatsvinden, waar de jeugdtalenten zich zullen profileren en zichzelf ontwikkelen tot nog sterkere spelers. Maar het belangrijkste bovenal: waar zij strijden om het beste team te worden van De Kleuver Copa!

De Kleuver Copa 2016 was een gigantisch succes, waar Right to Dream Ghana welverdiend de toernooibeker in ontvangst nam. Al hebben de jeugdspelers van o.a. Feyenoord, Lazio Roma en FC Kopenhagen zichzelf ook neergezet als sterke, internationale spelers.

Het weekend van 13 en 14 augustus 2016 stond bij RKTVC in Tiel  in het teken van jeugdvoetbal, talentontwikkeling, internationale teams en een geweldige sfeer. Ook de Kleuver Copa Businessclub VIP-Night was een prachtige ondernemersavond, waardoor ook hier weer leden zich hebben aangesloten bij de Kleuver Copa Businessclub om dit toernooi te ondersteunen en te laten groeien. Tenslotte is er één doel voor ogen: De Kleuver Copa 2017 tot een nóg groter succes event maken, waar voetbal en verbinding voorop staan. Kijkt u er ook al naar uit?

Blijf op de hoogte van de teams die gaan deelnemen en de loting van de poules, volg onze social media kanalen om niets te missen. En vergeet 12 en 13 augustus 2017 niet in uw agenda te zetten!