Sponsors

Sponsors

Het organiseren van een toernooi als De Kleuver Copa is grotendeels te danken aan financiële en materiële sponsors. Iedere sponsor draagt op zijn manier bij om dit toptoernooi ieder jaar tot een succes te maken. De sponsoren zetten zich in voor de jonge, voetballende talenten. Hierdoor beleven de spelers een onvergetelijk voetbalweekend én de kans om zich te profileren bij internationale voetbalclubs. Een geweldige prestatie en gift van de verschillende bedrijven en ondernemers die het toernooi sponsoren.

Onze sponsors verdienen daarom een eervolle vermelding. Klik op het logo en leer hen kennen. Wie weet kunnen zij ook iets voor u betekenen!

dekleuver_logo_144px

Hoofdsponsor: De Kleuver bedrijfscommunicatie

De 21ste editie (2016) van het internationale BVO toernooi voor talenten onder 17 jaar was speciaal. Met de nieuwe hoofdsponsor, De Kleuver bedrijfscommunicatie, transformeerde het voormalige RKTVC BVO Toernooi  in een toernooi op topniveau, onder de naam: De Kleuver Copa. De sterke band die voetbalclub RKTVC voelt met jeugd en sport is de link met De Kleuver bedrijfscommunicatie. Maatschappelijke betrokkenheid was dan ook de drijfveer voor het aangaan van een sponsorship. Het doel? Het voetbaltoernooi De Kleuver Copa jaar in, jaar uit sterker maken, jeugdspelers enthousiasmeren, voetballiefhebbers bij elkaar brengen en bedrijven, overheden en media in Nederland op een verrassende manier blijvend bewust maken van het belang van sportende jeugd en het vele talent dat Nederland te bieden heeft.

Over De Kleuver bedrijfscommunicatie

‘Een reclamebureau maakt misschien mooie plaatjes, maar écht een verschil maken… dat kan alleen op basis van een onderscheidende strategie én een pakkend persoonlijk verhaal. Marketing- & communicatiebureau De Kleuver bedrijfscommunicatie in Veenendaal bouwt samen met u aan een sterk merk. En dat begint met een stevige fundering: een integratie van uw communicatiestrategie in de strategie van uw organisatie. Onze middelenvrije denkwijze maakt ons de ultieme sparringspartner voor onze klanten. We doen alleen waar we in geloven en waar uw organisatie sterker van wordt. Dus als uw vraag uw ‘probleem’ niet oplost, dan nemen wij de ruimte om u te verrassen met een onderscheidende aanpak waarmee u uw doelstellingen behaalt. Onze missie? Met leuke mensen, leuke dingen doen voor leuke klanten!’ – Wim de Kleuver, eigenaar van De Kleuver bedrijfscommunicatie.

Veldsponsors

gemeentetiel

Care for Dental

Businessclub De Kleuver Copa

Topsponsors

http://www.pepsi.nl/
https://www.delixl.nl/
http://www.eb-personeelsdiensten.nl/
http://www.vrumona.nl/
http://www.allesismogelijk.nl/
http://www.citax.nl/

Mediasponsors

De Persgroep: mediapartner De Kleuver Copa

De Persgroep Nederland

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Voor de editie van 2017 van De Kleuver Copa is deze grote uitgever een belangrijke speler voor het toernooi: als mediapartner worden diverse communicatie-uitingen verspreid voor het toernooi. Via deze weg wordt De Kleuver Copa in het nieuws gebracht en worden bezoekers bereikt. De Persgroep Nederland is een onmisbare mediapartner waar De Kleuver Copa zich erg positief enthousiast over uitlaat.

Sponsors

Academytrips Tournamentpartner
http://www.harteman.com/
http://heuvelman.nl/
Harteman Tenten verhuur
http://bejaverhuur.nl/
http://bazuijnenpartyservice.nl/
http://vkvgroep.nl/
http://www.pro-business.nl/
http://fotodrent.nl/
Spies Timmer- en onderhoudsbedrijf
MUR
logo-krol-reizen-2017
VINK Fashion
Dekker
Jupiler
Broekhuizen Design