• juni 1, 2017

Indeling de Kleuver Copa 2017 bekend

Indeling de Kleuver Copa 2017 bekend

1024 501 De Kleuver Copa

Op woensdag avond 31 mei 2017 was het zover, de loting voor het De Kleuver Copa 2017 toernooi. Onder toeziend oog van vele aanwezigen werd deze avond begeleid door Wouter Kurpershoek in de SIXX Skybar van Hotel Van der Valk in Tiel.

Opening

Wouter Kurpershoek in gesprek met Thedoor HommelsOnder het genot van een hapje en een drankje gaat de avond verder met de loting. Allereerst wordt Danny Veyt geïntroduceerd door middel van een kort filmpje. Danny is een gewezen Belgische voetballer. Hij voetbalde onder meer voor KSV Waregem, AA Gent en Club Luik.  Hij mag de eerste vier deelnemers trekken, waarna Sjaak de Wit de bijbehorende poule-indeling bekend maakt.

Tweede deel loting

Vervolgens is het de beurt aan Gert Jakobs. Een wielrenner met een liefde voor Tiel en passie voor wielrennen en voetbal. Met een geweldige dosis humor deelt hij anekdotes over zijn carrière, zijn vierde plaats in de ploegenachtervolging op de Olympische Zomerspelen van 1984 en zijn visie op de winst van Dumoulin. Na wat grappen gaan we over tot het echte werk, het tweede deel van de loting.

Team indeling

Het derde deel van de loting is voorbehouden aan Jan Pruijn. Iemand die zijn sporen in het voetbal zeker heeft verdiend. Jan heeft bij diverse Nederlandse voetbalclubs gevoetbald, is werkzaam geweest ver over onze landgrenzen maar is vooral bekend door diverse functies die hij heeft bekleed bij Ajax Cape Town.  Vanavond is hij aanwezig als ambassadeur van Right to Dream, de kampioen van 2016 en ook dit jaar weer deelnemer aan het internationaal BVO toernooi.

RKTVC voorzitter Thedoor Hommels heeft de eer om de laatste ballen te trekken om zo de poule-indeling voor het BVO toernooi compleet te maken. En het eindresultaat mag er wezen! Met nu al prachtige wedstrijden belooft het wederom een spektakel te worden.

Afsluiting

Aan het einde van deze avond is er nog gelegenheid geweest voor sponsors, leden van de businessclub en overige genodigden om een borrel te drinken en met elkaar bij te praten. Al met al een topavond met een mooie loting op een sky-high prachtige locatie. Een voorbode voor een succesvol en sportief toernooi, wat dit jaar voor de 22ste keer georganiseerd word.

Wij heten jullie graag van harte welkom op 12 en 13 augustus op sportpark ‘De Ridderweide’!

Fotoverslag op Facebook van De Kleuver Copa