• mei 30, 2017

De Persgroep Nederland nieuwe mediasponsor

De Persgroep Nederland nieuwe mediasponsor

1024 599 De Kleuver Copa

Tijdens de loting op 31 mei 2017 in de Skybar van toernooisponsor Hotel Van Der Valk Tiel, stelt De Persgroep Nederland zich voor als nieuwe mediapartner van De Kleuver Copa. Deze bekende uitgever, met een dagelijks bereik van ruim 9 miljoen contactmomenten via bekende mediamerken als De Volkskrant, NRC, De Gelderlander en natuurlijk De Zakengids, is vanaf de editie van 2017 de nieuwe mediapartner van De Kleuver Copa.

Samenwerking

Hiermee zal het internationale jeugdvoetbaltoernooi nóg meer mensen kunnen bereiken via dagbladen en magazines. De samenwerking met De Persgroep is ontstaan uit een wederzijds doel: jongeren in beweging én talentontwikkeling in een zo groot mogelijk daglicht stellen. Bij De Kleuver Copa is dit maatschappelijke doel een grote drijver voor de organisatie, maar zoals ook deze samenwerking weer benadrukt, voor de partners en relaties van het toernooi. Onder andere Sportnieuws, De Ondernemer, De Zakengids en De Gelderlander bereiken zo direct de de verschillende doelgroepen van De Kleuver: sportliefhebbers, de lokale en regionale bevolking en potentiële businessclubleden van Stichting Businessclub De Kleuver Copa.

De Persgroep: mediapartner De Kleuver Copa

Bezoekers bereiken

De Persgroep Nederland gaat het toernooi ondersteunen op het gebied van bewoners bereiken, door in diverse regionale bladen aandacht te geven aan het jeugdvoetbaltoernooi. Zo zal ook in 2017 het deelnemersveld door vele bezoekers gezien en aangemoedigd worden. De jonge voetbaltalenten die aanwezig zijn zien niets liever: een drukbezocht toernooi met enthousiaste toeschouwers. Mede dankzij De Persgroep, gaan we dit realiseren.

Lid Businessclub

De Persgroep is vanaf 31 mei officieel ook nieuw lid van de businessclub Stichting Businessclub De Kleuver Copa. Voorzitter van de businessclub, Wim Broekhuizen, en officiële vertegenwoordigers van De Persgroep tekenen het contract in de unieke Skybar van Hotel Van der Valk in Tiel tijdens de lotingsavond. Op deze lotingsavond wordt bekend gemaakt welke internationale betaald voetbal teams tegen elkaar zullen spelen op 12 en 13 augustus.

 

Volg de facebookpagina van De Kleuver Copa U17 en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit internationale U17-toernooi!